NaradiKnipex
Váš košík obsahuje
položek
o celkové hodnotě
0,00  s DPH
  • Zobrazit

Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů


Veškeré údaje, které zde zákazník uvádí podléhají ustanovením z.č. 101/2000 Sb., Zákona o ochraně osobních údajů ve
znění pozdějších novel. Provozovatel těchto stránek (který je zároveň provozovatelem elektronického obchodu) je správcem a současně zpracovatelem osobních údajů ve smyslu výše uvedeného zákona. Tyto stránky obsahují platné identifikační údaje provozovatele elektronického obchodu a aktualizovaný seznam kontaktů pro styk se zákazníky


Veškeré nakládání s osobními údaji zákazníků se řídí z.č. 101/2000 Sb., Zákonem o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších novel a ostatními právními předpisy platnými na území ČR.

Zákazník svým svobodným rozhodnutím (stisk tlačítka „Registrovat“) dává najevo, že si je vědom všech výše uvedených skutečností a souhlasí s dalším zpracováním svých osobních údajů pro účely obchodní činnosti provozovatele těchto stránek.

Za tým eshopu 
CBN.cz
Iveta Šestáková


KATEGORIE
Mohlo by vás zajímat

Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!

Platební metody
Akční nabídka

Nejnavštěvovanější zboží

FastCentrik

e-shop, internetový obchod,tvorba e-shopu
Provozovatel: C B N  v.o.s.,U Papírny 100/2,17000 Praha 7 - tel: 220803216,220803244 e-mail: cbn@cbn.cz All right reserved 2010-17


Internetový obchod CBN.cz používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Více o cookies
Rozumím.
JavaScript musí být povolen